Houten stal

Wilt u een houten stal aanschaffen waar uw dieren heerlijk in kunnen verblijven? Blommers Bouwsystemen B.V. is dan uw geschikte partner. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van houten ruimtes, zoals dierenverblijven, tuinschuren, ateliers, vakantiewoningen, poolhouses en nog veel meer.

Kiest u voor een ruime of compacte houten stal?

Wanneer u graag een houten stal wilt, dan heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten en maten. Afhankelijk van de soort dieren die u hierin wilt plaatsen, leveren wij compacte, ruime of compleet uitgevoerde modellen. De stallen ontwerpen wij op een dusdanige manier dat het een veilige, schone en beschutte plek wordt. Naast een houten stal heeft u ook de keuze uit andere bouwsystemen. Denkt u hierbij aan onder andere steenbouw en betonbouw. In onze showtuin in Veldhoven, nabij Eindhoven, kunt u de verschillende materialen en systemen bekijken.

Bent u nieuwsgierig? Vraag dan meer informatie aan

Bent u nieuwsgierig geworden naar een houten stal die ontworpen en vervaardigd is door onze experts? Maak dan een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 040 254 76 12. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar blommers@blommers.nl of het contactformulier op de website in te vullen. Wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van een houten stal. Wij luisteren hierbij goed naar uw wensen en behoeftes, want een persoonlijke aanpak staat hoog bij ons in het vaandel.

Relevante pagina's

Mantelzorgwoning - Houten chalet laten bouwen - Goedkope berging - Prefab mantelzorgwoning - Tuinhuis blokhutEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven