Tuinatelier bouwen

Niets is zo inspirerend als de natuur, zelfs de eigen achtertuin kan al een bron van rust en inspiratie zijn. Bij Blommers Premium Houtbouw begrijpen we dan ook heel goed dat u graag werkt of creatief bezig bent met uitzicht op de tuin. Heeft u daar in huis geen ruimte voor? Of heeft u behoefte aan een ruimte waar u mensen kunt ontvangen voor bijvoorbeeld yogalessen? Dan is een tuinatelier bouwen een ideale oplossing. Hiermee creëert u een rustige plek in de tuin waar alle ruimte heeft om uw creativiteit de vrije loop te laten.

Een tuinatelier bouwen

Een tuinatelier bouwen doen we bij Blommers samen met u. U kunt ons immers het beste vertellen wat u nodig heeft. Wilt u graag veel ramen zodat er de hele dag lekker veel licht binnenkomt? Of is er juist behoefte aan wat meer privacy? Wat uw wensen ook zijn, samen zorgen we ervoor dat u een tuinatelier krijgt dat perfect is voor u.

Heeft u vragen?

Een tuinatelier bouwen met Blommers Premium Houtbouw betekent dat u een tuinatelier koopt dat gemaakt is van materialen van topkwaliteit. In de afwerking streven we altijd naar perfectie. Wilt u een voorproefje van wat u kunt verwachten? Kijk dan eens op onze pagina met afgeronde projecten of maak een afspraak om te gaan kijken bij een afgerond project. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u onze gratis brochure of een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Persoonlijk advies

Wilt u zeker weten of een tuinatelier bouwen voor u de juiste oplossing is? Maak dan een afspraak voor een gesprek met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw wensen en kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn. U bent welkom op ons kantoor in Veldhoven, maar we komen ook graag bij u thuis langs om te zien waar u het tuinatelier wilt bouwen. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 040 254 76 12.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven