Groot tuinhuis

Als u een groot tuinhuis wilt laten bouwen, dan schakelt u de hulp in van een specialist. Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven, is uw betrouwbare expert op het gebied van tuinhuizen. Onze ervaren bouwers en ontwerpers voorzien u bij ieder groot tuinhuis van deskundig advies en een ontwerp wat resulteert in een exclusief ontwerp.

Een groot tuinhuis op maat ontworpen en gerealiseerd

Bij ons bent u verzekerd van een succesvol eindresultaat. Immers, wij hebben jarenlange ervaring en veel expertise op het gebied van het ontwerpen en realiseren van diverse soorten gebouwen. Denkt u hierbij aan een mooi, groot tuinhuis, maar ook aan een garage, berging en atelier. Voor vrijwel ieder project schakelt u onze experts in. Bovendien leveren wij maatwerk bij al onze tuinhuizen. Op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren gaan wij voor u aan de slag. Hierdoor krijgt u gegarandeerd het type tuinhuis waar u naar op zoek bent.

Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Wilt u een groot tuinhuis laten ontwerpen en realiseren door professionele vakmensen? Dat is een verstandige keuze! Maak eenvoudig een afspraak of vraag een offerte aan. U bent bij ons verzekerd van een groot tuinhuis en deskundig advies op basis van uw wensen en eisen. U bereikt ons telefonisch via 040 254 76 12 en per e-mail naar blommers@blommers.nl. Onze medewerkers staan graag tot uw dienst. U kunt een afspraak met onze specialisten ook buiten kantoortijden inplannen.

Relevante pagina's

Houten atelier op maat - Bouw goedkoop tuinhuis - Mantelzorghuisje - Prefab houtbouw - Houten prefab garageEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven