Autostallingen garage

Met autostallingen of een garage door Blommers Bouwsystemen B.V. kunt u uw auto veilig parkeren. Wij realiseren diverse praktische autostallingen aan woningen of bedrijfspanden. Met een garage heeft uw auto veilig onderdak. Blommers Bouwsystemen B.V. maakt dit voor u mogelijk. Vraag direct naar de mogelijkheden.

Autostallingen of een garage: van maatwerk verzekerd

Wij zijn al jarenlang deskundig op het gebied van verschillende soorten gebouwen, zoals autostallingen of een garage. Daarnaast bouwen wij bijvoorbeeld ateliers, bergingen of tuinhuizen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u van maatwerk te voorzien. Samen met u zetten wij uw wensen en persoonlijke voorkeuren om in concrete acties. Op deze manier komen wij tot bijvoorbeeld tuinhuizen, autostallingen of een garage zoals u het voor ogen hebt. Uw garage kan bijvoorbeeld voorzien worden van vuren draaideuren en verschillende soorten ramen. Kortom, uw droombeeld komt tot leven door middel van Blommers Bouwsystemen B.V.

Interesse in onze diensten?

Blommers Bouwsystemen B.V. bouwt functionele autostallingen of een garage voor u. Uw garage wordt in no-time gerealiseerd. Wilt u een afspraak maken of een offerte ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 040 254 76 12 om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om een afspraak buiten kantoortijden te maken.

Relevante pagina's
Bouw goedkoop tuinhuis - Mantelzorghuisje - Prefab houtbouw - Houten prefab garage - Goedkoop prefab garage bouwenSluit aan op iedere functie

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven