Prefab berging

Bent u op zoek naar een prefab berging? Dan schakelt u de hulp in van Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven. Dit type berging zet u op eenvoudige wijze in elkaar. U hoeft niet verder te zoeken, want bij Blommers Bouwsystemen B.V. vindt u het aanbod waar u naar op zoek bent! Vraag direct naar de mogelijkheden bij onze specialisten!

Een prefab berging laten bouwen door de specialist

Wij kunnen alles voor u bouwen, of het nu gaat om een garage, prefab berging of atelier. Wij beschikken over de juiste vaardigheden en kwaliteiten om het bouwwerk naar een succesvol eindresultaat te leiden. Bovendien ontvangt u te allen tijde maatwerk. Wij gaan aan de hand van uw persoonlijke wensen en voorkeuren voor u aan de slag. Ook wat betreft uw prefab berging zijn er talloze mogelijkheden. Kortom, met de hulp van onze experts slaagt u gegarandeerd.

Interesse in onze producten? Bel ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u morgen nog uw prefab berging in huis hebben? Neem dan direct contact met ons op via 040 254 76 12 of per e-mail naar blommers@blommers.nl om een afspraak te maken of een offerte aan te vragen. De offerte op maat kunt u ook eenvoudig online aanvragen en een afspraak kan zelfs buiten kantoortijden plaatsvinden.

Relevante pagina's

Prefab bouw Zuid-Holland - Houten gastenverblijf - Goedkope aanbouw - Recreatiewoning bouwen - Tuinkantoor op maatEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven