Maatwerk oplossingen

Blommers Bouwsystemen bouwt al jaren de meest uiteenlopende gebouwen op maat.

Beton, hout of steen

Blommers Bouwsystemen ontwerpt en realiseert diverse gebouwen van beton, hout en/of steen.

Ruim in keuze

Blommers Bouwsystemen is een slagvaardige en kundige bouwer van de meest uiteenlopende gebouwen.

Mantelzorgwoning kopen

Mantelzorgwoning kopen

Bent u van plan om een mantelzorgwoning te kopen? Dan hoeft u niet verder te kijken. Bij Blommers Bouwsystemen B.V. hebben wij uw ideale mantelzorgwoning te koop, die wij samen met u ontwerpen. Een zorgwoning aan huis is een steeds populairdere manier van huisvesting. Met ons maatwerk bent u gegarandeerd van een zorgwoning die volledig naar wens is gebouwd.

Een mantelzorgwoning kopen bij Blommers Bouwsystemen B.V.

Steeds vaker wordt een mantelzorgwoning bij uw eigen huis te koop aangeboden. Vandaag de dag is er geen vergunning nodig voor het bouwen van een mantelzorgwoning bij uw eigen huis. Hierdoor wordt een mantelzorgwoning kopen steeds aantrekkelijker en kunt u uw dierbaren zoals ouderen, iemand met een lichamelijke en verstandelijke handicap of met een psychische beperking dichtbij u houden.

Vraag meer informatie aan

Wilt u informatie over onze mogelijkheden, bouwsystemen en de kosten die komen kijken bij het soort mantelzorgwoning dat wij te koop aanbieden? U kunt dit eenvoudig aanvragen via een offerte of meer informatie opvragen via onze website. Wenst u liever onze medewerkers telefonisch te spreken? Dan zijn wij bereikbaar via (040) 254 76 12.

Wij zien u graag verschijnen

Graag maken wij een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken voor het soort mantelzorgwoning dat wij te koop aanbieden. Onze adviseur ontvangt u graag van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 17:00. Daarnaast kunt u ons ook bezoeken in de avonden, en op zaterdag op afspraak. Ook kunnen wij een bezoek thuis bieden indien u niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken. Wij hopen u snel te zien en u vakkundig te kunnen begeleiden bij het kopen van een mantelzorgwoning.
Relevante pagina's
Zorgwoning bouwen - Tuinhuis bouwen Zuid-Holland - Houten stal - Houten bijgebouw op maat - Bouwen stal Zuid-Holland

Welkom in de wereld van Blommers bouwsystemen

Aanbouwen

aanbouw

Ateliers

ateliers

Bergingen

bergingen

Carports/Veranda’s

carpots

Clubgebouwen

clubgebouwen

Dierenverblijven

dierenverblijven

Garages

garages

Poolhouses

poolhouses

Recreatieverblijven

recreatieverblijf

Tuinhuizen

Tuinhuis

Op zoek naar maatwerk oplossingen?

Neem contact met ons op!
Gerealiseerd door Blommers