Houten tuinhuis

Met een houten tuinhuis kunt u alle kanten op. Gaat u hem gebruiken als opslagruimte voor het tuinmeubilair of voor de fietsen? Maakt u er een speelhoek voor de kinderen van of een mancave met pingpongtafel of tafelvoetbaltafel? Maak er een overkapping aan en u heeft meteen een gezellige beschutte plek om te zitten. Een houten tuinhuis is een mooie toevoeging voor iedere tuin. Geeft u uw tuin een upgrade met een houten tuinhuis van Blommers Premium Houtbouw? Neem vandaag nog contact met ons op.

Een houten tuinhuis van Blommers

Een houten tuinhuis van Blommers is een tuinhuis voor het leven. Doordat wij alleen materialen van topkwaliteit gebruiken, gaan onze bouwwerken een leven lang mee. Daarom is het extra belangrijk dat het tuinhuis perfect aan uw wensen voldoet. Een houten tuinhuis ontwerpen doen we bij Blommers samen met u. Wilt u graag een modern tuinhuis of een landelijk ontwerp? Kiest u voor een plat sedumdak of gaat u voor een puntdak met een zolder eronder? Is een enkele deur voldoende of wilt u graag dubbele openslaande deuren? Wat uw wensen ook zijn, wij doen ons uiterste best om ze te realiseren.

Kom langs voor een gesprek

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bouwen van een houten tuinhuis? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden. U kunt een afspraak maken voor een informatiegesprek op ons kantoor of bij u thuis. Bel voor het maken van een afspraak naar 040 - 254 76 12 of mail naar blommers@blommers.nl. Een afspraak kan ook buiten openingstijden gepland worden.

Eerst meer informatie?

Een houten tuinhuis kopen is niet iets wat u iedere dag doet. Wij van Blommers begrijpen goed dat u eerst goed geïnformeerd wilt worden voordat u tot aanschaf overgaat. Daarom kunt u makkelijk online onze gratis informatiebrochure en een vrijblijvende offerte aanvragen. Kijk ook eens naar de projecten van klanten die u voorgingen bij Blommers. Wilt u ons werk van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak om met een van onze adviseurs bij een afgerond project te gaan kijken.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven