Goedkope bouw

Voor goedkope en kwalitatief hoogwaardige bouw van diverse gebouwen schakelt u de experts van Blommers Bouwsystemen B.V. uit Veldhoven, nabij Eindhoven, in. Wij realiseren complete bouwwerken op maat. Na de ontwerpfase start de uitvoer. Door de expertise die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn we in staat om goedkope en kwalitatief uitstekende bouw te realiseren.

Het proces gedurende goedkope bouw van hoogwaardige kwaliteit

U heeft bij ons de keuze uit een breed assortiment aan producten en diverse bouwwerken. Deze producten kunnen naar uw wens op maat worden gemaakt. Wij staan garant voor een goed verloop van de bouw. Met onze jarenlange ervaring zijn we vanaf het begin (ontwerpfase) tot aan het eind (realisatiefase) betrokken bij het project en hierdoor zijn wij in staat om goedkope bouw met kwaliteit af te leveren.

Neem bij interesse contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe aanbouw en wilt u graag eerlijke en goedkope bouw? Neem dan snel contact op met een van onze vakmensen. Neem voor een afspraak of een vrijblijvende offerte contact met ons op. E-mail uw wensen naar blommers@blommers.nl of vul het online contactformulier in. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar 040 254 76 12. Een afspraak met onze specialisten buiten kantoortijden is ook mogelijk.

Relevante pagina's

Groot tuinhuis - Autostallingen garage - Recreatiewoning bouwen - Goedkoop prefab garage bouwen - Houten huizen bouwenEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven