Uitbouw woning kosten

Wilt u graag een uitbouw aan uw woning realiseren en de kosten laag houden? Bij Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven, kiest u uit diverse bouwwerken van hoogwaardige kwaliteit. Dit doen wij geheel naar de wensen van u als klant. Vraag direct naar de mogelijkheden en de kosten van een uitbouw voor uw woning.

Uitbouw aan de woning realiseren tegen lage kosten

Wij ontwerpen en realiseren diverse uit- en aanbouwen op maat. Denkt u hierbij aan ateliers, dierenverblijven, tuinhuizen, clubgebouwen, garages en bergingen. Voor een sfeerimpressie bekijkt u de voorgaande projecten in onze fotogalerij. Hier staan afbeeldingen van uiteenlopende bouwwerken door heel Nederland. Een uitbouw aan uw woning kan al snel veel geld kosten. Onze vakmensen garanderen u een perfect resultaat met een betaalbare prijs-kwaliteitverhouding. In onze showtuin vindt u verschillende bouwwerken. Wanneer u vooraf belt, zorgen wij ervoor dat u door een deskundige adviseur te woord wordt gestaan.

Maak een afspraak en geef uw wensen door

Bent u geïnteresseerd in een uitbouw voor uw woning? Neem dan snel contact op met een van onze medewerkers. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Voor vragen e-mailt u naar blommers@blommers.nl of belt u naar 040 254 76 12. Bent u benieuwd naar wat een uitbouw voor uw woning gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk behoort het maken van een afspraak met onze specialisten ook tot de mogelijkheden.

Relevante pagina's

Recreatiewoning bouwen - Goedkoop prefab garage bouwen - Houten huizen bouwen - Goedkope betonbouw - Tuinkantoor prefabEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven