Dierenverblijf op maat

Als echte dierenliefhebber wilt u natuurlijk dat uw dieren net zo comfortabel wonen als u. Omdat het nu eenmaal niet handig is om een paard of een stel geiten in huis te houden, kunt u bij Blommers Premium Houtbouw een dierenverblijf op maat kopen. Van paardenstallen tot een hondenhotel, Blommers bouwt voor elk dier een dierenverblijf op maat.

Een dierenverblijf op maat van hout

Een dierenverblijf op maat van Blommers Premium Houtbouw wordt gemaakt van hout. We werken altijd met materialen van topkwaliteit en zorgen voor een perfecte afwerking. We maken verblijven die volledig veilig zijn voor de dieren en waar ze comfortabel kunnen wonen of logeren. Uiteraard voldoet het dierenverblijf volledig aan uw wensen. Wilt u een overkapping bij de stal zodat u een beschutte plek heeft om een kopje koffie te drinken? Of misschien een keukentje om de koffie te maken? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maak een afspraak voor een gesprek

We komen graag bij u langs om in gesprek te gaan over uw dierenverblijf op maat. U kunt ons dan precies vertellen wat uw wensen zijn en wij beantwoorden al uw vragen. U bent uiteraard ook welkom bij ons op kantoor in Veldhoven. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 040 254 76 12.

Liever eerst meer informatie?

Als u liever eerst wat meer informatie heeft voordat u met ons in gesprek gaat, kunt u onze gratis brochure aanvragen. U kunt ook direct online een offerte aanvragen. Kijk ook eens op onze pagina met afgeronde projecten, dat krijgt u alvast een indruk van de mogelijkheden. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen? Die beantwoorden wij graag voor u. Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via het contactformulier.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven