Stal bouwen

Een echte dierenliefhebber wil zijn of haar dieren natuurlijk een zo comfortabel mogelijk onderkomen bieden. Een plek waar ze kunnen schuilen tegen de regen, wind of zon, waar ze ‘s nachts veilig kunnen slapen en waar ze van hun ontbijt of diner kunnen genieten. Of u nu paarden, ezels, geiten of alpaca’s houdt, een stal moet voldoen aan uw wensen en aan de behoeften van het dier. Wilt u een stal bouwen voor uw dieren? Dan bent u bij Blommers Premium Houtbouw aan het juiste adres.

Een stal bouwen met Blommers

Een stal bouwen met Blommers doet u uit liefde voor uw dieren én omdat u een stal wil van hoge kwaliteit die voldoet aan al uw wensen. Met een stal van Blommers heeft u een stal waar u en uw dieren een leven lang plezier van hebben. Voordat we beginnen met ontwerpen, willen we eerst graag weten wat uw wensen zijn. Voor hoeveel dieren moet er plek komen? Heeft u paardenboxen nodig of een ruime stal waar meerdere dieren samen in kunnen wonen? Wilt u ruimte voor een zadelkamer, een koffiehoek of een hooizolder? Moet de trailer onder een overkapping geparkeerd kunnen worden?

Een stal moet niet alleen praktisch zijn, hij moet ook veilig zijn voor alle dieren die er gebruik van maken. Daarnaast is het wel zo mooi als we een stal bouwen die past bij de stijl van het huis en de tuin. Bij Blommers hebben we oog voor al deze details.

Meer informatie

Heeft u plannen voor het bouwen van een stal? Kijk dan eens op onze pagina met afgeronde projecten. Daar vindt u voorbeelden van hoe een bouwproject van Blommers eruit ziet. U kunt ook geheel gratis onze brochure aanvragen. Heeft u al een idee van wat u wil? Vraag dan direct online een gratis vrijblijvende online offerte aan. Voor vragen kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze adviseurs.

Een goed gesprek

Voordat we uw stal bouwen, maken we eerst een gedetailleerd ontwerp. Om goed te weten wat uw wensen zijn, nodigen we u uit voor een gesprek. We kunnen ook bij u thuis langskomen voor een gesprek als dat beter uitkomt. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 040 - 254 76 12.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven