Uitgelicht: Mantelzorgwoning te Eindhoven

augustus 24, 2018

In de meeste gevallen is het plaatsen van een mantelzorgwoning vergunningsvrij. Een mantelzorgwoning is een woonoplossing voor mensen die mantelzorg behoeven en in hun vertrouwde omgeving willen (blijven) wonen.

Door de veranderende regeringsmaatregelen wordt mantelzorg steeds belangrijker. Mantelzorgers vragen er niet om, maar worden vaak geconfronteerd met de zorg voor hulpbehoevende naasten. Steeds meer mensen hebben de wens om langer zelfstandig te blijven wonen. Het beleid van de regering stimuleert deze ontwikkeling door o.a. de mogelijkheid tot plaatsing in tehuizen te beperken.

Blommers Bouwsystemen B.V. merkt ook dat de vraag naar mantelzorgwoningen steeds groter wordt. Ondertussen heeft Blommers Bouwsystemen al tientallen verschillende mantelzorgwoningen door heel Nederland geplaatst. Op dit moment zijn we druk bezig met het implementeren van deze voorbeelden op onze website.

Om u al een mooi voorbeeld te geven verwijzen wij u graag naar onderstaande foto’s. Deze mantelzorgwoning werd door ons gebouwd in Eindhoven. Deze woning van 10 bij 7,5 meter, bekleed met zwarte potdeksel planken, staat er nog steeds prachtig bij. De eigenaren van deze woning zijn nog steeds erg tevreden met de woning en onze service.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via deze website. Wij helpen u graag uw ideeën te verwezenlijken.