Vakantiehuis bouwen

Een vakantiehuisje dat van alle gemakken is voorzien, daar wil iedereen wel een poosje in doorbrengen! Lekker even weg zijn van huis, met alle gemakken die u gewend bent maar zonder de dagelijkse klusjes, het vakantiegevoel is nooit ver weg in een vakantiehuis. Extra sfeervol is het als het vakantiehuis helemaal van hout is. Het hout geeft een gezellige sfeer en het zorgt voor een aangenaam leefklimaat. Wilt u een vakantiehuis bouwen, voor uzelf of om te verhuren? Dan bent u bij Blommers Premium Houtbouw aan het juiste adres.

Een vakantiehuis bouwen met Blommers

Een vakantiehuis bouwen we bij Blommers helemaal zoals u het hebben wil. De experts van Blommers weten precies hoe ze uw wensen in een prachtig houten vakantiehuis moeten verwerken. Vindt u een ruime leefkeuken belangrijk of heeft u liever een grote open woonkamer? Wilt u slaapkamers op de begane grond of kiest u voor een vakantiehuis van twee verdiepingen? U zegt het maar. Wij zorgen dat we het vakantiehuis van uw dromen bouwen.

Een vakantiehuis bouwen doe je niet om er maar een paar jaar plezier van te hebben. Daarom bouwt Blommers alleen met de beste materialen en zorgen we voor een perfecte afwerking. Doordat we met hout bouwen, kunnen we uw vakantiehuis ook op een minder stevige ondergrond bouwen. Hout is namelijk een relatief licht bouwmateriaal. Daarnaast is hout stressverlagend, heeft het een positieve invloed op uw welzijn en blijft een houten vakantiehuis in de zomer lekker koel.

Een goed gesprek

Voordat we aan de slag gaan met het bouwen van uw vakantiehuis, gaan onze adviseurs eerst met u in gesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. U bent hiervoor welkom op ons kantoor, maar we komen ook graag bij u thuis langs, ook buiten kantooruren. Een afspraak maken kan telefonisch via 040 - 254 76 12.

Eerst meer informatie?

Wilt u eerst wat meer informatie over Blommers en ons werk voordat u het gesprek met ons aangaat? Dat begrijpen wij helemaal. Een vakantiehuis bouwen doet u immers niet elke dag. Op de pagina met afgeronde projecten kunt u alvast een eerste indruk opdoen van ons werk. U kunt ook geheel gratis onze brochure of een online offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven