Tuinkantoor bouwen

Thuiswerken heeft veel voordelen. Geen reistijd, geen reiskosten en geen files onderweg en tussen de middag een lekkere vers gesmeerde boterham. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen thuiswerken. Maar soms is het in huis onrustig, of er is te weinig ruimte om een werkkamer in te richten. In dat geval is een tuinkantoor bouwen de oplossing: uw eigen werkruimte op een rustige plek met uitzicht op de tuin. Wilt u een tuinkantoor bouwen? Dan bent u bij Blommers Premium Houtbouw aan het juiste adres.

Een tuinkantoor bouwen

Een tuinkantoor bouwen we bij Blommers samen met u. U vertelt ons wat u nodig heeft en wij ontwerpen een tuinkantoor dat volledig aan uw wensen voldoet. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent. Wilt u graag grote ramen zodat er lekker veel licht binnen komt en u kunt uitkijken over de tuin? Wilt u ruimte voor een toilet en een keukentje? Het kan allemaal.

Wilt u meer informatie?

Een tuinkantoor bouwen met Blommers Premium Houtbouw betekent dat u een tuinkantoor koopt dat gemaakt is van de mooiste materialen en dat perfect afgewerkt is. Kijk voor een eerste indruk van ons werk eens op onze pagina met afgeronde projecten. Wilt u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden bij het bouwen van een tuinkantoor? Vraag dan onze gratis brochure of een vrijblijvende offerte aan. Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen naar 040 254 76 12, mailen naar blommers@blommers.nl of het contactformulier invullen.

Liever een persoonlijk gesprek?

Wij kunnen ons voorstellen dat u uw vragen over het bouwen van een tuinkantoor liever in een persoonlijk gesprek stelt. U bent welkom op ons kantoor in Veldhoven, maar we komen ook graag bij u thuis voor een goed gesprek. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 040 254 76 12.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven