Tuinhuis met luifel

Heeft u behoefte aan extra ruimte? Bijvoorbeeld om de tuinmeubels ‘s winters op te slaan, om gereedschap te bewaren of om de fietsen te stallen? Dan is een tuinhuis echt iets voor u. U kunt een tuinhuis ook als verlengstuk van het huis gebruiken. Richt het bijvoorbeeld in als speelkamer met een pooltafel, een dartbord en een bar of maak er een gezellige oranjerie in. Bij zo’n tuinhuis mag een luifel om onder te schuilen tegen de regen of de zon natuurlijk niet ontbreken. Wilt u een tuinhuis met luifel in de tuin? Dan bent u bij Blommers Premium Houtbouw aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Een tuinhuis met luifel van Blommers

Als u een tuinhuis met luifel laat ontwerpen en bouwen door Blommers, weet u zeker dat u een tuinhuis van topkwaliteit krijgt dat volledig aan uw wensen voldoet. Wij gebruiken alleen de beste materialen voor het bouwen van uw tuinhuis en werken alles tot in detail af. Qua ontwerp is er veel mogelijk bij de bouw van een tuinhuis met luifel. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de luifel aan de lange kant van het tuinhuis te laten zetten of aan de korte kant, maar het is ook mogelijk om een inpandige luifel te maken op de hoek van het tuinhuis. Kies u voor een plat dak of juist voor een puntdak? Laat u de gevel bekleden met horizontale planken of zijn verticale planken meer uw stijl? Samen ontwerpen we het tuinhuis van uw dromen.

We gaan graag met u in gesprek

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bouwen van een tuinhuis met luifel? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u precies vertellen wat wel en niet mogelijk is bij de bouw van een tuinhuis. U kunt een afspraak maken voor een gesprek bij ons op kantoor, maar we komen ook graag bij u thuis. Bel voor een afspraak naar 040 - 254 76 12 of mail naar blommers@blommers.nl. Een afspraak kan ook buiten kantoortijden gepland worden.

Eerst meer informatie?

Wilt u eerst meer informatie voordat u met onze adviseurs in gesprek gaat over de mogelijkheden voor uw tuinhuis met luifel? Vraag dan onze gratis brochure of een gratis vrijblijvende offerte aan. U kunt ook alvast eens naar de pagina met afgeronde projecten kijken, dan krijgt u alvast een idee van het werk van Blommers.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven