Maatwerk oplossingen

Blommers Bouwsystemen bouwt al jaren de meest uiteenlopende gebouwen op maat.

Beton, hout of steen

Blommers Bouwsystemen ontwerpt en realiseert diverse gebouwen van beton, hout en/of steen.

Ruim in keuze

Blommers Bouwsystemen is een slagvaardige en kundige bouwer van de meest uiteenlopende gebouwen.

Recreatiewoning bouwen

Recreatiewoning bouwen

Blommers Bouwsystemen in Veldhoven is specialist op het gebied van een houten recreatiewoning bouwen. Naast het ontwerpen, bouwen wij de huizen geheel naar uw wensen en binnen uw budget. Al jaren houden wij ons bezig met het vervaardigen van vakantiewoningen, clubgebouwen, ateliers, poolhouses, garages en meer. Zowel prefab recreatie- en vakantiewoningen op maat behoren tot de mogelijkheden. Vraag direct naar de opties!

Een recreatiewoning bouwen van hout, steen of beton

Een recreatiewoning die wij bouwen, kan geleverd worden in hout, steen en beton. De betonnen huizen zijn zowel verkrijgbaar in enkelwandig en dubbelwandig beton. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende gevelbekledingen zoals vurenhout, gemodificeerd hout, grenenhout, Red Cedar en thermosteen. In onze showtuin in Veldhoven kunt u de diverse prefab recreatie- en vakantiewoningen met eigen ogen bekijken. Hierbij wordt aangeraden om van tevoren een afspraak te maken zodat wij u van advies kunnen voorzien.

Gemakkelijk een recreatiewoning op maat laten bouwen

Het voordeel van het inschakelen van Blommers Bouwsystemen, is dat wij relatief gemakkelijk een houten recreatiewoning op maat kunnen bouwen. Ook hebben we verschillende opties voor een prefab recreatie- of vakantiewoning, die nog sneller geplaatst kunnen worden. U kunt binnen no-time genieten van uw heerlijke vakantiewoning. Welke houten recreatiewoning wilt u laten bouwen?

Meer weten?

Wilt u meer weten over de houten prefab recreatie- en vakantiewoningen die wij bouwen? Kijk dan verder op de website van Blommers Bouwsystemen. Hier kunt u uw gegevens tevens achterlaten, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U bereikt ons telefonisch via: 040 254 76 12 of door een e-mail te sturen naar blommers@blommers.nl. Via deze kanalen is het ook mogelijk om een afspraak met onze specialisten in te plannen. Dit kan zelfs buiten kantooruren. Of vraag direct online een offerte op maat aan! Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar de perfecte recreatiewoning waar u volledig tot rust kunt komen.

Relevante pagina's
Tuinkantoor prefab - Tuinschuur bouwen - Prefab bouw - Houten garage op maat - Goedkoop prefab garage bouwen

Welkom in de wereld van Blommers bouwsystemen

Aanbouwen

aanbouw

Ateliers

ateliers

Bergingen

bergingen

Carports/Veranda’s

carpots

Clubgebouwen

clubgebouwen

Dierenverblijven

dierenverblijven

Garages

garages

Poolhouses

poolhouses

Recreatieverblijven

recreatieverblijf

Tuinhuizen

Tuinhuis

Op zoek naar maatwerk oplossingen?

Neem contact met ons op!
Gerealiseerd door Blommers