Mantelzorgwoning in de tuin

Steeds meer zorg vindt thuis plaats in plaats van in verzorgingshuizen en bejaardentehuizen. Mantelzorg verlenen is vaak al een flinke taak zonder dat u ook nog heen en weer moet reizen tussen degene die u verzorgt en uw eigen woning. Daarom zien we dat steeds meer mensen besluiten om een mantelzorgwoning in de tuin te laten bouwen. Zo heeft u uw naaste altijd dichtbij en houdt u meer tijd over om samen waardevolle tijd door te brengen. Denkt u dat een mantelzorgwoning in de tuin ook voor u een goede oplossing kan zijn? Neem dan contact op met de adviseurs van Blommers Premium Houtbouw.

Een mantelzorgwoning van Blommers

Als u een mantelzorgwoning in de tuin laat bouwen, moet die natuurlijk eerst en vooral functioneel zijn. Bij Blommers zorgen we ervoor dat uw mantelzorgwoning niet alleen functioneel is, maar dat hij ook helemaal volgens uw smaak en wensen ontworpen wordt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een luifel aan de woning te laten maken zodat u altijd uit de zon kunt zitten. Of laat er openslaande deuren in zetten zodat u de leefruimte lekker met de tuin kunt verbinden.

Een mantelzorgwoning mag tegenwoordig in de meeste gevallen zonder vergunning gebouwd worden, maar zodra er geen mantelzorg meer verleend wordt, mag de woning niet meer gebruikt worden als woning. Na het verwijderen van de keuken en de badkamer mag u het gebouw wel een andere functie geven, zoals bijvoorbeeld een tuinhuis of schuur.

We geven u graag meer informatie

Als u door Blommers een mantelzorgwoning in de tuin laat bouwen, kiest u voor een mantelzorgwoning van topkwaliteit met een perfecte afwerking. Voor een eerste indruk van onze bouwwerken kunt u eens kijken op onze pagina met afgeronde projecten. U kunt ook onze gratis brochure of een gratis vrijblijvende offerte. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Een goed gesprek

Wilt u liever in gesprek met een van onze adviseurs? Dat kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom voor een kop koffie op ons kantoor, maar we komen ook graag bij u thuis langs voor een kennismakingsgesprek. Wilt u met eigen ogen zien hoe een mantelzorgwoning van Blommers er in het echt uit ziet? We nemen u graag mee om te kijken naar een mantelzorgwoning in de tuin van een van onze klanten die u voorgegaan zijn. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 040 - 254 76 12 of stuur een mailtje naar blommers@blommers.nl zodat we je terug kunnen bellen.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven