Mantelzorgwoning bouwen

De zorg in Nederland lijdt onder de vergrijzing en toenemende personeelstekorten. Er zijn daardoor steeds meer mensen die mantelzorger zijn voor een familielid of naaste. Het heen en weer reizen naar de persoon waaraan zorg verleend wordt, kan veel tijd kosten. Er zijn daarom steeds meer mensen die een mantelzorgwoning bouwen in de tuin. Zo heeft u uw familielid of naaste altijd dichtbij. Wilt u ook een mantelzorgwoning bouwen? Dan bent u bij Blommers Premium Houtbouw aan het juiste adres.

Een mantelzorgwoning bouwen

Een mantelzorgwoning bouwen we bij Blommers samen met u. U weet immers het beste wat u nodig hebt. Met ons maatwerk weet u zeker dat we samen de ideale mantelzorgwoning bouwen voor uw situatie. Voor het bouwen van een mantelzorgwoning heeft u tegenwoordig geen vergunning meer nodig. Wel moet er bij het bouwen voldaan worden aan een aantal voorwaarden. Blommers Premium Houtbouw weet hier alles van en zorgt ervoor dat het ontwerp van uw mantelzorgwoning voldoet aan het bouwbesluit.

We geven u graag meer informatie

Een mantelzorgwoning bouwen met Blommers Premium Houtbouw betekent dat u een mantelzorgwoning koopt die gemaakt is van de mooiste materialen en die perfect afgewerkt is. Voor een eerste indruk kunt u eens kijken naar de mantelzorgwoningen op onze pagina met afgeronde projecten. Wilt u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden? Vraag dan onze gratis brochure of een vrijblijvende offerte aan. Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Dan kunt u ons bellen, e-mailen of het contactformulier invullen. Wij beantwoorden uw vragen dan zo snel mogelijk.

Een goed gesprek

Wilt u liever een gesprek met een van onze adviseurs? Dat kan natuurlijk ook. Bij Blommers Premium Houtbouw begrijpen we dat u niet over één nacht ijs gaat bij het bouwen van een mantelzorgwoning. U bent welkom op ons kantoor, maar we komen ook graag bij u thuis langs voor een goed gesprek. Wilt u met eigen ogen zien hoe een mantelzorgwoning van Blommers eruit ziet? Dan nemen we u graag mee om er een te bekijken. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 040 254 76 12.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven