Houten veranda

Wilt u in de zomer lekker beschut tegen de felle zon in de tuin kunnen zitten? En wilt u ook in de herfst en de winter nog van het buitenleven genieten? Dan is een houten veranda misschien wel iets voor u! Met een houten veranda zit u altijd beschut tegen de elementen en u kunt er als het kouder wordt lekker een vuurkorf of houtkachel aansteken. Met een houten veranda van Blommers Premium Houtbouw creëert u een extra woonruimte in de tuin.

Een houten veranda bouwen

Bij Blommers zijn we ervan overtuigd dat we samen tot het beste resultaat komen. Daarom ontwerpen we uw houten veranda samen met u. U vertelt wat uw wensen zijn, wij zorgen dat de veranda daaraan voldoet. Ons doel is dat u jarenlang plezier heeft van uw veranda, en we doen er alles aan om dat te realiseren.

Veranda met sedumdak

Geef uw houten veranda een extra duurzaam tintje met een sedumdak: een dakbedekking van vetplantjes. Deze dakbedekking zorgt voor extra koelte in de zomer en houdt in de winter de warmte vast. De plantjes slaan water op als het regent en zorgen voor meer diversiteit in de tuin (zoals insecten en vogels). Een sedumdak gaat ook nog eens veel langer mee dan een gewoon dak.

Meer weten?

Bij Blommers koopt u een houten veranda van topkwaliteit, gemaakt van de mooiste materialen en tot in de puntjes afgewerkt. Nieuwsgierig naar wat u kunt verwachten van een bouwproject van Blommers Premium Houtbouw? Kijk dan eens op onze pagina met afgeronde projecten of maak een afspraak om te gaan kijken bij een afgerond project. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u in onze gratis brochure. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

We gaan graag met u in gesprek

Bij het bouwen van een houten veranda gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. Daarom gaat we graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. Dat kan op ons kantoor in Veldhoven, maar we komen net zo graag bij u thuis langs. Maak direct telefonisch een afspraak via telefoonnummer 040 254 76 12.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven