Houten schuur bouwen

Een schuur in de tuin geeft een hoop ruimte voor het opbergen van spullen, maar dat is niet het enige waar u een houten schuur voor kunt gebruiken. Wordt er veel geklust en geknutseld bij u thuis? Dan is een schuur een ideale plek om een werkplaats in te maken. Maak er bijvoorbeeld een werkbank op maat in, zorg voor lekker veel opbergruimte voor het gereedschap en geef apparaten hun eigen plek zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar wat u nodig heeft. Niet zo’n klusser? Een schuur is ook ideaal voor het droog stallen van fietsen of de motor, de skispullen of de vouwwagen. Wilt u een houten schuur bouwen? Neem dan contact op met Blommers Premium Houtbouw en vraag naar de mogelijkheden.

Een houten schuur bouwen met Blommers

Een houten schuur bouwen met Blommers betekent dat u een houten schuur laat bouwen die volledig aan uw wensen voldoet. De experts van Blommers ontwerpen de schuur samen met u, zodat u straks de schuur van uw dromen in de tuin of op het erf heeft staan. Wilt u een garagedeur, openslaande deuren of gewoon een enkele deur in de schuur? Veel ramen of liever veel dichte muren om kasten tegenaan te zetten? Kiest u voor een plat dak of gaat u voor een puntdak met een extra opbergzolder eronder?

Welke keuzes u ook maakt in het ontwerp, één ding kunnen we met zekerheid zeggen: bij Blommers bouwen we uw houten schuur van materialen van topkwaliteit. In de afwerking streven we naar perfectie tot in de kleinste details.

Een gesprek met de expert

Een houten schuur bouwen is natuurlijk niet iets waar u zomaar aan begint. Bij Blommers begrijpen we dat u eerst wil weten wat u kunt verwachten voordat u knopen doorhakt. Daarom zitten onze experts altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. U bent welkom voor een gesprek op ons kantoor in Veldhoven, maar we komen ook graag bij u thuis. We kunnen u zelfs meenemen naar een van onze afgeronde projecten, zodat u met eigen ogen kan zien hoe een bouwproject van Blommers eruit ziet. Neem vandaag nog contact met ons op, dan kunnen we snel in gesprek. Afspraken zijn ook buiten kantoortijden te plannen.

Liever eerst meer informatie?

Wilt u liever eerst wat meer informatie voordat u met onze experts aan tafel gaat? Dat kan. Bestel onze gratis brochure of kijk eens op onze pagina met afgeronde projecten. U kunt ook direct een gratis vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Deze kunt u telefonisch, per mail of via het contactformulier aan ons stellen.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven