Houten aanbouw

Een comfortabel huis waar je helemaal tot rust kunt komen, dat wil toch iedereen? Soms veranderen onze omstandigheden, bijvoorbeeld vanwege samenwonen met een partner of gezinsuitbreiding, en voldoet het huis niet meer aan de benodigde ruimte. Dan wordt het tijd om uit te breiden. Met een houten aanbouw van Blommers Premium Houtbouw creëert u meer ruimte in huis, bijvoorbeeld voor een grote nieuwe keuken of een extra kamer.

Een houten aanbouw bouwen

Een houten aanbouw heeft veel voordelen. Hout is een duurzaam product dat verantwoord wordt gewonnen. Het zorgt voor een beter leefklimaat in huis, hout warmt bijvoorbeeld minder op dan een stenen huis. Daarnaast heeft hout een positief effect op uw algehele mentale en fysieke gezondheid, productiviteit, concentratievermogen en stress. Omdat bouwen met hout minder CO2 uitstoot, draag u met een houten aanbouw ook nog eens uw steentje bij aan een betere wereld.

Samen aan de slag

Een houten aanbouw bouwen doen we bij Blommers Premium Houtbouw samen. In een persoonlijk adviesgesprek vertelt u ons wat uw wensen zijn. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens ontwerpen wij de perfecte houten aanbouw voor u. Wilt u direct een afspraak plannen met een van onze adviseurs? Bel dan naar 040 254 76 12. U bent van harte welkom op ons kantoor in Veldhoven, maar we komen ook graag bij u thuis langs.

Eerst meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voordat u een gesprek plant? Dat kan natuurlijk. Voor een eerste indruk kunt u eens kijken naar onze pagina met afgeronde projecten. Wilt u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden voor een houten aanbouw? Vraag dan onze gratis brochure of een vrijblijvende offerte aan. Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Dan kunt u ons bellen, e-mailen of het contactformulier invullen. Wij beantwoorden uw vragen graag.



Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven