Carport bouwen

Heeft u er ook zo’n hekel aan om in de stromende regen de boodschappen en kinderen uit de auto te moeten halen? Zit de auto in het voorjaar onder de bloesem en in de herfst onder de afgevallen bladeren? Dan is het bouwen van een carport absoluut het overwegen waard. Met een carport hoeft u nooit meer in de regen de vakantiespullen in te pakken, uw fietsen en die van uw bezoek staan altijd droog, de container staat veilig van alle weersinvloeden en de auto wordt beschermd tegen zaken als hagel, saharazand en vogelpoep. Wilt u een houten carport bouwen? Dan bent u bij Blommers Premium Houtbouw aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een carport bouwen met Blommers

Een carport bouwen we bij Blommers samen met u. U weet immers het beste wat u nodig heeft, en wij ontwerpen een carport die precies aan uw wensen voldoet. Wilt u een carport die vast zit aan het huis of heeft u een vrijstaande schuur of garage waar u de carport aan wil bouwen? Of bent u juist op zoek naar een vrijstaande overkapping? Bij Blommers kan het allemaal. U kunt kiezen uit verschillende soorten gevelbekleding en dakbedekking, zodat we altijd een carport bouwen die precies bij uw wensen en smaak past.

We bouwen de carport niet alleen volledig volgens uw wensen, we maken hem ook nog eens van topkwaliteit! Alle materialen die we gebruiken zijn van de beste kwaliteit en we zorgen voor een piekfijne afwerking van het gebouw. Doordat we hout gebruiken als bouwmateriaal, kunnen we zelfs op minder stevige ondergrond een carport bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het bouwen van een carport? Neem dan contact op met onze experts. Zij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Om een beeld te krijgen van wat u van een bouwwerk van Blommers kunt verwachten, kunt u een kijkje nemen op de pagina met afgeronde projecten of de gratis brochure aanvragen. We nemen u ook graag mee naar een afgerond project, zodat u kunt zien en ervaren wat een bouwwerk van Blommers inhoudt. Heeft u al een beeld van de carport die u wilt bouwen? Vraag dan direct een gratis vrijblijvende offerte aan.

Liever een persoonlijk gesprek?

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. U kunt een afspraak maken binnen of buiten kantoortijden, bij ons op kantoor of bij u thuis. Bel naar 040 - 254 76 12 of mail naar blommers@blommers.nl om een afspraak te maken.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven