Een kijkje in de wereld van Blommers Bouwsystemen

augustus 13, 2018
Logo

Welkom in de wereld van Blommers Bouwsystemen. Hieronder vind u diverse blogs. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden van ons bedrijf. Wie is Blommers Bouwsystemen? Wat zijn onze producten? Hoe gaat Blommers te werk? Hoe zit het met de toepassing van materialen? Wie zijn onze leveranciers… etc.? Kortom, een ontdekkingsreis door de wereld van Blommers Bouwsystemen.

Wilt u meer info over onze systemen en de mogelijkheden, neem dan telefonisch contact met ons op via 040 – 254 76 12 of via het contactformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen van Blommers Bouwsystemen? Vind ons op:

Facebook
Twitter
Berging/Tuinhuis te Landgraaf (2018)

Onlangs heeft Blommers Bouwsystemen B.V. deze leuke berging/tuinhuis opgeleverd in Landgraaf. Ook op zoek naar een berging of tuinhuis voor in de tuin? Vraag dan snel een offerte aan!

Berging met hobbyruimte te Oud-Turnhout (2018)

Blommers Bouwsystemen B.V. heeft onlangs deze moderne berging met hobbyruimte en terras opgeleverd in Oud-Turnhout. Een prachtig resultaat met tevreden klanten!

Gastenverblijf te Blaricum (2018)

Blommers Bouwsystemen B.V. heeft onlangs dit authentieke gastenverblijf in Blaricum opgeleverd. Ook op zoek naar een (gasten)verblijf? Kijk dan ook eens op onze website onder onze producten!

Nieuwbouw schuurtjes te Steensel (2018)

Blommers Bouwsystemen B.V. heeft recent in opdracht van Bouwbedrijf van Santvoort meerdere nieuwbouw schuurtjes te Steensel opgeleverd. Wij wensen alle nieuwe bewoners in deze wijk veel woongenot in hun nieuwe woningen en uiteraard ook heel veel plezier van onze schuurtjes!

Garage te Mierlo (2018)

Recent is door Blommers Bouwsystemen B.V. een ruime garage met veranda opgeleverd in Mierlo. We zijn erg trots op het mooie resultaat.

Vakantie woning te Ouddorp (2018)

Onlangs is door Blommers Bouwsystemen B.V. een prachtig ruime vakantiewoning inclusief berging en veranda opgeleverd. Een mooi resultaat wat zal zorgen voor heerlijke vakantiedagen!

Berging te Breda (2017)

Deze week is Blommers Bouwsystemen B.V. gestart met de bouw van een berging te Breda. Hierbij enkele foto’s tijdens de bouw.

Berging met veranda te Losser (2017)

Blommers Bouwsystemen B.V. is deze week gestart met de bouw van een berging met veranda in Losser. Deze dubbelwandige houtbouw is aan de buitenzijde bekleed met gepotdekselde rabatdelen. Alweer een prachtige berging opgeleverd door Blommers Bouwsystemen B.V.

Aanbouw te Nieuwegein (2017)

Deze week is Blommers Bouwsystemen B.V. gestart met de bouw van een aanbouw in Nieuwegein. Deze mooie aanbouw van 8.0 x 2.3 is aan de buitenzijde bekleed met Cedral Wood potdekseldelen, kleur antraciet. Verder voorzien van een hardhouten deur, tuindeur en raamkozijn. Wederom een mooi werk opgeleverd door Blommers Bouwsystemen B.V.

Tuinkantoor te Amsterdam (2017)

Deze week is Blommers Bouwsystemen B.V. gestart met de bouw van een tuinkantoor op maat in Amsterdam. Dit tuinhuis van 5.30 x 3.25 is aan de buitenzijde bekleed met Red Cedar rabatdelen, Wederom een mooi tuinhuis gerealiseerd door Blommers Bouwsystemen B.V.

Berging te Hapert, de Wijde Blick (2017)

Deze week gestart met de bouw van een berging te Hapert, de Wijde Blick. deze dubbelwandige houtbouw zal aangebouwd worden tegen de gevel van de bestaande woning.

Garage te Ede (2017)

Deze week zijn we gestart met de bouw van een garage te Ede. Deze enkelwandige steenbouw van 9.0 x 4.5 zal aan de buitenzijde bekleed worden met gebakken stenen verlijmd op een 40 mm dikke, isolerende Pur plaat. Verder zal deze garage afgewerkt worden met een mansardedak met daarop betonpannen, kleur antraciet. Hier alvast enkele foto;s van de voortgang van de bouw.

Dierenverblijf te Groesbeek (2017)

In opdracht van Gemeente Berg en Dal zijn we deze week gestart met de bouw van een dierenverblijf in Groesbeek. Deze dubbelwandige houtbouw van 16.0 x 4.0 zal aan de binnenzijde bekleed worden met betonplex en aan de buitenzijde met vurenhouten gepotdekselde rabatdelen. Tevens voorzien van 3 gegalvaniseerde paardendeuren, WBP draaideur en 3 stalramen. Het geheel zal afgewerkt worden met zinken goot en betonpannen, kleur antraciet.

Garage te Best (2017)

Wederom een mooie garage van 8.0 x 3.90 opgeleverd in Best. Houtbouw dubbelwandig. Buitenzijde bekleed met gepotdekselde rabatdelen.

Aanbouw te Amstelveen (2017)

In Amstelveen zijn we druk bezig met de bouw van een aanbouw van 4.0 x 5.50. Deze dubbelwandige steenbouw, kleur rood-bont is volledig geïsoleerd. Verder voorzien van een pui en een plat dak. Binnenkort zullen de foto’s te zien zijn.

Tuinkantoor te Heerhugowaard (2017)

Deze week gaan we beginnen met de bouw van een tuinkantoor te Heerhugowaard. Dit tuinkantoor zal aan de buitenzijde bekleed worden met Red Cedar rabatdelen, verticaal aangebracht. Foto’s van het eindresultaat zullen binnenkort verschijnen.

Berging te Veldhoven (2017)

Eindresultaat van een mooie berging van 3.5 x 2.4 te Veldhoven. Betonbouw dubbelwandig, buitenzijde bekleed met zwarte gepotdekselde rabatdelen.

Bergingen en Garage te Ellecom (2017)

In Ellecom zijn we gestart met de bouw van een garage en 3 aaneengeschakelde bergingen. Deze week zal de sectionaaldeur nog geplaatst worden.

Recreatiewoning te Barneveld (2017)

Deze week zijn we gestart met de bouw van een recreatiewoning van 11.5 x 9.0 te Barneveld. Buitenzijde zal bekleed worden met Modiwood Colour rabatdelen (zweeds rabat), kleur zwart. Verder voorzien van hardhouten deuren en raamkozijnen en een ruime zolder. Hier alvast een aantal foto’s van de bouw. Binnenkort zullen de foto’s van het eindresultaat volgen.

Veranda te Oisterwijk (2017)

In Oisterwijk zijn we bezig met de realisatie van een veranda van 5.0 x 3.0. Aan de buitenzijde bekleed met zwarte rabat.

Tuinhuis te Nijkerk (2017)

In Nijkerk een prachtig tuinhuis gerealiseerd van 11.0 x 7.0. Deze enkelwandige houtbouw is bekleed met gepotdekselde rabatdelen. Verder voorzien van hardhouten tuindeuren en hardhouten raamkozijnen. Het dak is afgewerkt met keramische dakpannen, kleur rood.

Gastenverblijf te Son (2017)

In Son zijn we gestart met de bouw van een mooi gastenverblijf met luifel van 12.0 x 6.0. Deze dubbelwandige houtbouw is volledig geïsoleerd en aan de buitenzijde bekleed met Cedral Wood gevelbekleding. Verder voorzien van hardhouten tuindeuren en hardhouten raamkozijnen en een zolder. Het geheel zal afgewerkt worden met een pvc goot en betonpannen, kleur antraciet.

Schuur te Burgh Haamstede (2017)

Deze week gestart met de bouw van een schuur van 7.5 x 4.5 te Burgh Haamstede. Deze gecombineerde bouw d.m.v. een trasraam van steenplaten en aan de buitenzijde bekleed met gepotdekselde rabatdelen. Verder voorzien van hardhouten deuren, raamkozijnen en zolder. Deze schuur zal afgewerkt worden met een zinken goot en Tuile de Nord dakpannen, kleur natuurrood.

Garage met carport te ‘s-Gravenzande (2017)

In ‘s-Gravenzande zijn we gestart met de bouw van een garage met carport. Deze dubbelwandige houtbouw is bekleed met gepotdekselde rabatdelen, Deze garage zal afgewerkt worden met een zinken goot en betonpannen, kleur Hollands rood. Carport voorzien van hardhouten palen van 145 x 145 mm met hardhouten schoren.

Berging / Schuur te Sassenheim (2017)

In Sassenheim zijn we gestart met de bouw van een berging / schuur van 7.60 x 3.60. Deze dubbelwandige betonbouw is aan de buitenzijde bekleed met vurenhouten gewolmaniseerde gepotdekselde rabatdelen. Deze berging garage zal afgewerkt worden met een pvc goot en betonpannen, kleur Antraciet.

Kantoorruimte te Puth (2017)

Deze week gestart in Puth met de bouw van een mooie kantoorruimte van 8.3 x 8.6. Deze houtbouw dubbelwandig is aan de buitenzijde bekleed met gewolmaniseerde gepotdekselde rabatdelen. Verder voorzien van een hardhouten deur en hardhouten raamkozijnen.

Bergingen Waterdael te Someren (2017)

In opdracht van Bouwbedrijf Van Montfort B.V. zijn we deze week gestart met de bouw 18 buitenbergingen voor het nieuwbouwproject Waterdael te Someren.

Start bouw tuinhuis te Boxmeer (2017)

Deze week starten we met de bouw van een tuinhuis van 5.0 x 4.0 met luifel te Boxmeer. Deze steenbouw enkelwandig is aan de buitenzijde bekleed met gebakken stenen in kleur Sintra Crema. Dit tuinhuis met luifel zal afgewerkt worden met betonpannen, kleur antraciet.

Start bouw aanbouw te Heeze (2017)

In Heeze zijn we gestart met de bouw van een aanbouw van 5.0 x 4.0. Deze houtbouw dubbelwandig is aan de buitenzijde bekleed met ModiWood Clear rabbatdelen. Deze aanbouw is voorzien van een hardhouten tuindeur en het plakdak is afgewerkt met een Uniprime boeiboord.

Start bouw studio met carport te Blaricum (2017)

In Blaricum zijn we deze week gestart met de bouw van een studio met carport van 12.5 x 5.0. Deze houtbouw dubbelwandig is volledig geïsoleerd en bekleed met zwarte gepotdekselde rabatdelen. De carport rust op massieve eiken houten palen van 20 x 20. Zowel het dak van de studio als de carport zal worden bedekt met riet.

Start bouw tuinkantoor met veranda te Roermond (2017)

Deze week starten we met de bouw van een mooi tuinkantoor met veranda van 6.5 x 10.5 te Roermond. De wanden zijn bekleed met vurenhouten gewolmaniseerde rabatdelen. Open veranda voorzien van platdak met 3 lichtkoepels.

Oplevering berging met veranda te Veldhoven (2017)

Vandaag een prachtige berging met veranda van 8.5 x 3.5 te Veldhoven opgeleverd. De wanden zijn bekleed met vurenhouten gepotdekselde rabatdelen. Onder de veranda een vurenhouten balklaag met daarop vurenhouten vlonderplanken.

Bergingen Landhof te Eindhoven (2017)

In opdracht van Bouwbedrijf Van Montfort B.V. hebben wij weer een aantal mooie buitenbergingen opgeleverd voor het nieuwbouwproject Landhof te Eindhoven.

Kapschuur te Molenschot (2017)

Voor een van onze grote opdrachtgever zijn we in week 4 begonnen met het realiseren van een kapschuur van 13 x 5 meter. Deze riante kapschuur geeft ruimte voor 5 parkeerplaatsen.

Bouw 18 bergingen Oisterwijk fase 1 (2017)

In opdracht van Bouwbedrijf Van Santvoort B.V. zijn we gestart met de bouw van 8 enkele en 5 dubbele bergingen in Oisterwijk. Ondanks het slechte weer zijn inmiddels de funderingen aangebracht, deze bestaat uit een betonvloer. In week 3 zullen deze bergingen worden geplaatst.

Nieuwbouw Gastenverblijf te Leersum (2017)

Na een korte kerstvakantie gaan we ook bij Blommers Bouwsystemen er weer tegenaan. Zo zijn we in week 2 gestart met de bouw van een gastenverblijf in Leersum. Deze is opgebouwd uit een dubbelwandige houtbouw met daarop een zadeldak met grafiet grijze dakpannen. De laatste puntjes worden in week 3 afgerond.

29 juni 2015 Oplevering aanbouw te Vinkeveen

De aanbouw te Vinkeveen is binnen 3 dagen gerealiseerd op een bestaande vloer. Deze aanbouw van 50m2 is voorzien van zwarte potdeksel delen, een hardstenen plint en de zinken kraaltrim maakt het af.

23 juni 2015 Oplevering garage te Noordwijkerhout

Vandaag de garage/berging te Noordwijkerhout opgeleverd. Knappe prestatie van onze bouwploeg. Van bouwrijp tot dit prachtig resultaat in 10 werkdagen.

23 juni 2015 Eindresultaat tuinhuis met eiken veranda te Vlaardingen 

Ingezonden door onze opdrachtgever. Tuinhuis met eiken veranda te Vlaardingen helemaal af voor de zomer.

22 juni 2015 Start tuinhuis / berging te Ouderkerk ad Amstel

Vandaag gestart in Ouderkerk aan de Amstel, tuinhuis van 5×8. Deze week starten we ook nog in Vinkeveen en Zeist.

18 juni 2015 Dag 4 garage/berging te Noordwijkerhout

Dag 4 in Noordwijkerhout. Pannen leggen en 8 stuks gekoppelde velux dakramen plaatsen. Alles verloopt conform planning.

17 juni 2015 Verlaagde BTW tarief per 1 juli defintief weer naar 21% 

Het tijdelijk verlaagde btw-tarief voor verbouwingen gaat per 1 juli definitief omhoog naar 21%. Een motie van Tweede Kamerlid Henk Krol (50Plus) om 6% te handhaven werd gisteren verworpen.

Zie ook: http://www.blommers.nl/btw-in-bouw-definitief-naar-21/

16 juni 2015 Stand Eiken bijgebouw te Valkenswaard

We hebben ons project te Valkenswaard weer bezocht. De tuin rondom het eiken gebouw is bijna gereed. Binnen word er nog hard gewerkt aan de laatste puntjes. Voor de zomerreces is het plaatje compleet. Wordt vervolgd…

12 juni 2015 Stort vloer te Noordwijkerhout met nieuwe EPS bekisting

In Noordwijkerhout zijn we gestart met de bouw van een garage van 14×6 meter. Hier hebben we gekozen voor een prefab EPS kist welke wij zelf ontwikkeld hebben. Deze voldoet aan onze maatwerk specificatie.

22 mei 2015 Voorbereiding aanbouw te Veldhoven met Western Red Cedar rabatdelen

Deze aanbouw word bekleed met Western Red Cedar rabatdelen. Het hout kan enorm in kleur variëren van lichtgeelbruin-rozebruin-zalmachtig en chocoladebruin. Het hout ruikt typisch cederachtig (potlood) en heeft een scherpe smaak. Daarnaast is het licht van gewicht. Het hout bevat carrosiehoudende materialen waardoor wij uitsluitend roestvaststalen bevestigingsmaterialen toepassen.

21 mei 2015 Veranda compleet in Douglas te Veldhoven

Deze veranda is compleet uitgevoerd in Douglas

Reactie opdrachtgever: “Super blij mee, dankjewel”

8 mei 2015 Garage uitgevoerd in steenbouw te Rotterdam

Deze garage moet nog worden afgevoegd, maar het resultaat mag al gezien worden. Meer info over onze steenbouw, vraag het ons 040 – 254 76 12

24 april 2015 Oplevering garage met overkapping te Zeist

Dit gebouw kenmerk zich door de diverse extra afwerkingen. 4-ruits raamverdeling in multiplex deuren, schoren. De witte delen in combinatie met de zwart gepotdekselde rabat zorgen er voor dat het een mooi geheel is.

23 april 2015 Aanbouw te Emmen gereed

De aanbouw te Emmen is vandaag compleet opgeleverd.

Reactie opdrachtgever: “Helemaal super hoe alles is verlopen”

23 april 2015 Oplevering Douglas veranda te Veldhoven

Vandaag de Douglas veranda opgeleverd. Dat wordt genieten…

22 april 2015 Douglas veranda in uitvoering

Douglas veranda is in uitvoering. Deze veranda wordt in 2 dagen op de locatie opgebouwd.

21 april 2015 Aanvang bouw aanbouw te Emmen

Deze ochtend gestart met de bouw van een aanbouw te Emmen in ons Steenbouw systeem. Donderdag wordt deze aanbouw voorzien van dakbedekking en vrijdag word deze nog afgevoegd.

Deze aanbouw heeft een afmeting van 2,5 x 3,5 meter. Meer info, vraag het ons.

20 april 2015 Douglas veranda in voorbereiding

In de werkplaats zijn we bezig met de voorbereiding van een veranda compleet in Douglas, te weten:

  • Douglas palen 15×15
  • Douglas balklaag 5/15 met Douglas vlonderplank 28×145
  • Douglas potdeksel gevelbekleding
  • Douglas geploegde en geschaafde dakbeschot 22×200
17 april 2015 Oplevering atelier te Eersel

Deze houtbouw dubbelwandig is volledig geïsoleerd en voorzien van Modiwood Clear rabatdelen. Daarnaast is hij voorzien van een mooie pui, bestaande uit 2 te openen tuindeuren en 2 vaste tuindeuren.

Wilt u meer info over onze systemen en de mogelijkheden, neem dan telefonisch contact met ons op via 040 – 254 76 12 of via het contactformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen van Blommers Bouwsystemen? Vind ons op:

Facebook
Twitter