Maatwerk oplossingen

Blommers Bouwsystemen bouwt al jaren de meest uiteenlopende gebouwen op maat.

Beton, hout of steen

Blommers Bouwsystemen ontwerpt en realiseert diverse gebouwen van beton, hout en/of steen.

Ruim in keuze

Blommers Bouwsystemen is een slagvaardige en kundige bouwer van de meest uiteenlopende gebouwen.

Zorgwoning bouwen

Zorgwoning bouwen


Bij Blommers Bouwsystemen B.V. helpen wij u graag verder als u een zorgwoning wenst te bouwen. Een zorgwoning in de tuin plaatsen is een slimme keuze, aangezien de zorg vandaag de dag steeds duurder wordt. Met een mantelzorgwoning op maat bieden we een aantrekkelijke manier van huisvesting. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften, zodat wij aan u een zorgwoning kunnen leveren die volledig naar wens is. Met jarenlange ervaring kunnen wij u op een deskundige en vakkundige wijze helpen en kunt u uw zorgwoning met een gerust hart laten bouwen.

Een zorgwoning laten bouwen in uw tuin

Wij begeleiden u graag voor het uitzoeken van een geschikte zorgwoning. Hierdoor kunt u uw dierbaren dichtbij u houden en de best mogelijke zorg bieden. Zodra wij uw wensen weten kunnen wij een geschikte zorgwoning bouwen en deze zelfs plaatsen in de tuin. De overheid streeft ernaar om ouderen steeds langer thuis te laten wonen. Daarom is er vandaag de dag geen vergunning meer nodig om een zorgwoning te bouwen en te plaatsen in de tuin. Naast ouderen kan een zorgwoning ook bewoond worden door iemand met een lichamelijke en verstandelijke handicap of met een psychische beperking.

Meer informatie? Laat het ons weten

Voordat u een geschikt type zorgwoning heeft gevonden die u wilt laten bouwen en plaatsen in de tuin kunt u vrijblijvend informatie of een offerte bij ons aanvragen. Daarnaast kunt u ons bezoeken van maandag t/m vrijdag geopend tussen 08:00 – 17:00. Op zaterdag en in de avonden kunt u telefonische een tijdstip plannen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer (040) 254 76 12. Zodra u een afspraak heeft gemaakt kan onze adviseur u zo prettig mogelijk begeleiden en uw vragen beantwoorden. Bent u vanwege persoonlijke omstandigheden niet in de gelegenheid ons te bezoeken? Dan kunnen wij op afspraak bij u op locatie langs komen.


Relevante pagina's
Mantelzorg chalet - Tuinhuis schuur - Mantelzorgwoning - Houten chalet laten bouwen - Chalet laten bouwen

Welkom in de wereld van Blommers bouwsystemen

Aanbouwen

aanbouw

Ateliers

ateliers

Bergingen

bergingen

Carports/Veranda’s

carpots

Clubgebouwen

clubgebouwen

Dierenverblijven

dierenverblijven

Garages

garages

Poolhouses

poolhouses

Recreatieverblijven

recreatieverblijf

Tuinhuizen

Tuinhuis

Op zoek naar maatwerk oplossingen?

Neem contact met ons op!
Gerealiseerd door Blommers