Tuinhuis op maat

De bouw van een tuinhuis op maat is in goede handen bij de firma Blommers Bouwsystemen in Veldhoven. Wij stellen uw persoonlijke wensen uiteraard centraal. Vraag direct naar de mogelijkheden en laat ons een tuinhuis op maat bouwen!

Tuinhuis geheel op maat laten bouwen

Een tuinhuis biedt talloze mogelijkheden. U kunt het huisje gebruiken om spullen in op te slaan, maar bijvoorbeeld ook als werkruimte. Voor tuinhuizen op maat kunt u terecht bij Blommers Bouwsystemen. Bepaal bijvoorbeeld zelf de keuze van het materiaal, de afwerking en het type dak. Bij Blommers Bouwsystemen doen we er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We zullen in ieder geval goed naar uw wensen luisteren, zodat wij een compleet beeld krijgen van uw ideale tuinhuis op maat.

Afspraak maken

Droomt u al jaren van een eigen tuinhuis op maat? Verwen uzelf en maak uw dromen waar. Plan een afspraak met een expert van Blommers Bouwsystemen om de mogelijkheden te bespreken. De afspraak kunt u plannen door te bellen naar 040 2547612 of een e-mail te sturen naar blommers@blommers.nl. De afspraak kan desgewenst ook buiten kantoortijden worden ingepland. Weet u al welk tuinhuis u wilt laten bouwen? Vraag dan direct online een offerte op maat aan! 

Relevante pagina's
Tuinhuisbouw - Paardenstal bouwen - Houten clubgebouw - Chaletbouw op maat - Zorgwoning bouwenSluit aan op iedere functie

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven