Maatwerk oplossingen

Blommers Bouwsystemen bouwt al jaren de meest uiteenlopende gebouwen op maat.

Beton, hout of steen

Blommers Bouwsystemen ontwerpt en realiseert diverse gebouwen van beton, hout en/of steen.

Ruim in keuze

Blommers Bouwsystemen is een slagvaardige en kundige bouwer van de meest uiteenlopende gebouwen.

Mantelzorgwoning

Mantelzorgwoning

Blommers Bouwsystemen B.V. is gespecialiseerd in het bouwen van diverse uiteenlopende woningen, zo ook een mantelzorgwoning. Wanneer u uw mantelzorgwoning wilt laten bouwen zijn wij de ideale partner. Met onze jarenlange ervaring wordt er gezorgd dat u op een betrouwbare en vakkundige wijze geholpen wordt. Wij zorgen voor maatwerk, aan de hand van uw wensen en behoeften wordt er gezorgd dat u uw mantelzorgwoning met een gerust hart kan laten bouwen.

Uw mantelzorgwoning laten bouwen door Blommers Bouwsystemen B.V.

Met een jarenlange ervaring en het feit dat wij gespecialiseerd zijn in het bouwen van diverse gebouwen met beton, hout of steen kunnen wij uw betrouwbare en vakkundige partner zijn. Echter vinden wij naast kwaliteit ook service een zeer belangrijk aspect, zo luisteren wij naar uw wensen en behoeftes om zodoende erachter te komen wat u nu daadwerkelijk wilt. Wij dragen service dan ook graag uit naar onze klanten, wij zijn hierdoor ook pas tevreden als u dat ook voor de volle 100% bent. Wanneer u uw mantelzorgwoning door ons wilt laten bouwen kunt u ook kijken naar eerdere gerealiseerde projecten. Gebouwen die wij onder andere ook hebben gebouwd zijn:

  • Aanbouwen;
  • Ateliers;
  • Clubgebouwen;
  • Tuinhuizen;
  • Dierenverblijven.

Wilt u meer weten over het laten bouwen van een mantelzorgwoning door Blommers Bouwsystemen B.V.? Wij staan u graag te woord om te helpen met al uw vragen of verzoeken. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 040 254 76 12. Hopelijk spreken we u snel!
Relevante pagina's
Houten vakantiewoningen - Houten chalet laten bouwen - Chaletbouw op maat - Prefab mantelzorgwoning - Tuinhuis bouwen Zuid-Holland

Welkom in de wereld van Blommers bouwsystemen

Aanbouwen

aanbouw

Ateliers

ateliers

Bergingen

bergingen

Carports/Veranda’s

carpots

Clubgebouwen

clubgebouwen

Dierenverblijven

dierenverblijven

Garages

garages

Poolhouses

poolhouses

Recreatieverblijven

recreatieverblijf

Tuinhuizen

Tuinhuis

Op zoek naar maatwerk oplossingen?

Neem contact met ons op!
Gerealiseerd door Blommers